+31 (0)20 244 00 16 info@stichtingdon.nl

Vrijdagmiddag 2 september mochten we 110 young professionals welkom heten op het prachtige schip de Abel Tasman in het pittoreske Monnickendam. Met de beste vrijdagmiddag brandstof – Vedetten en Kroketten – aan boord werden de zeilen gehesen voor een tocht over het Markermeer.

Het doel van het event was tweeledig. Enerzijds het ophalen van geld voor wetenschappelijk onderzoek naar een genezing voor diabetes type 1, anderzijds het ontmoeten van ambitieuze young professionals die dit doel een warm hart toe dragen.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”11″ gal_title=”Vedetten & Kroketten 2.0″]

 

We kijken terug op een zeer geslaagde avond, waar er uitbundig werd gedanst op het dek en genetwerkt aan de bar. Een avond waarop vele young professionals vriend en donateur van stichting DON zijn geworden.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar wetenschappelijk onderzoek naar een genezing voor diabetes type 1 door de fantastische bijdrage van de volgende sponsoren:

Sponsoren

.. en de Abel Tasman, DJ Ro, Instamatiq en de fotograaf Ilse van den Meijdenberg! Veel dank hiervoor!

Ben jij een young professional en heb jij dit exclusieve evenement gemist? Stuur een mail met jouw gegevens naar info@stichtingdon.nl en we nodigen jou uit voor editie 3.