Officemanager met financiële achtergrond

40 uur per week, Amsterdam, per direct

Stichting Diabetes Onderzoek Nederland (DON) heeft een duidelijk doel: Diabetes type 1 genezen. Stichting DON zamelt geld in voor fundamenteel onderzoek naar genezing van diabetes type 1, met name door het werven van major donors en het organiseren van fundraising-evenementen. Ter ondersteuning van het team is stichting DON op zoek naar een ervaren officemanager met een financiële achtergrond. Omdat stichting DON met een klein team werkt, heeft iedereen een breed takenpakket en draagt veel verantwoordelijkheid. Klinkt goed? Lees dan snel verder!

Wat wordt er van je verwacht?
Jij bent van alle markten thuis, maar je expertise ligt bij financiën en administratie. Het maken en aanleveren van facturen, online boekhouden en het opstellen van contracten is voor jou een fluitje van een cent. Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving rond omzet en belasting en hebt bij voorkeur al ervaring in een soortgelijke functie bij een non-profitorganisatie. Bij het uitvoeren van deze administratieve taken heb je nauw contact met de penningmeester, en natuurlijk met je collega’s. Daarnaast vervul je all-round officemanager-taken. Van facilitaire zaken, het aannemen van de telefoon en beantwoorden van mails, tot het ontvangen van gasten en het bestellen van de lunch. Een leuke bijkomstigheid: stichting DON organiseert door het hele land verschillende fundraise-evenementen. Onze eventmanager heeft hier haar handen vol aan en kan ook jouw hulp tijdens piekmomenten goed gebruiken.

Heb jij hbo-denkniveau? Beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes en heb jij meerdere jaren relevante werkervaring (vereist)? Dan zijn we goed op weg! Kun je ook deze competenties afvinken?

• Ervaring met een online-boekhoudprogramma zoals Yuki
  • Pro-actief
  • Accuraat
  • Secuur
  • Kan prioriteiten stellen
  • Resultaatgericht
  • Gedreven
  • Zelfstandig
  • Klantgericht
  • Stressbestendig

Je nieuwe werkplek
Het kantoor van stichting DON bevindt zich in een monumentaal pand in Amsterdam West. Het ligt vlakbij station Lelylaan én de snelweg, dus met zowel de auto als het openbaar vervoer is het eenvoudig te bereiken. Het pand delen we met Stichting Jumpstart Jr., voor wie je ook een aantal taken uitvoert. Denk hierbij aan het aannemen van de telefoon en facilitaire taken.

Pas jij bij ons team?
Goed werk lever je met elkaar, en daarom is het belangrijk dat je goed bij ons team past. We zien ontzettend graag iemand die samen met ons het verschil kan maken. Daarbij begin je net als wij vol energie aan de dag, want werken voor een goed doel is echt leuk! En ben je verantwoordelijk genoeg om de losse sfeer aan te kunnen. We zoeken een collega die door zijn/haar ervaring in staat is om met zorg (veel) werk te verzetten! Ben jij die persoon? Stuur ons dan een brief!

Solliciteren?
Wil je solliciteren? Stuur dan voor 24 februari 2020 je cv en motivatiebrief naar Suzanne van Velzen via suzanne@stichtingdon.nl

Meer informatie over Jumpstart Jr. Foundation: www.jumpstartjr.org