Rit Rond de Rivieren heeft maar liefst €49.500 voor stichting DON opgehaald! DON Ambassadeur René Froger nam zaterdag 9 april de cheque met dit fantastische bedrag in ontvangst. Alle rallyrijders en de organisatie, heel veel dank voor de steun in de strijd tegen diabetes.

Rit Rond de Rivieren is een rally voor eigenaren van exclusieve auto’s, verpakt in een concept dat net ‘effe anders’ is, en wordt georganiseerd door Stichting Effe Anders. Tijdens de Rit Rond de Rivieren staan de deelnemers en het goede doel centraal. Samen met een navigator genieten deelnemers van een spectaculaire rally met culinaire gerechten, de meest exclusieve auto’s en een prachtig heuvelachtige landschap. Tijdens de pitstops vinden er een aantal bijzondere activiteiten plaats. Aansluitend  is er een modeshow, een veiling en wordt de dag op spetterende wijze afgesloten.

Kijk voor meer informatie op www.ritrondderivieren.nl.