DONJong is er voor jongeren die een bijdrage willen leveren aan het werven van fondsen voor onderzoek naar de genezing van Diabetes Type 1. We doen dat door het organiseren van goede borrels, toffe evenementen en door acties van derden.

Diabetes type 1 is een chronische ziekte waarvan de oorzaak nog steeds onduidelijk is. Diabetes type 1 heeft een een heftige impact op het dagelijks leven. Ieder jaar krijgen steeds meer mensen de diagnose. Reden voor stichting DON om fondsen te werven om de oorzaak van het ontstaan van Diabetes Type 1 te onderzoeken én de wereld uit te helpen. Geen middelen om omgang met de ziekte aangenamer te maken maar middelen om de ziekte uit te bannen. Wellicht niet voor deze generatie, dan wel voor de volgende.

Help jij ons met onze missie om Diabetes Type 1 te genezen?
Word vriendje van stichting DON en draag bij aan genezing van Diabetes Type 1 en wordt uitgenodigd voor de gaafste borrels met de leukste mensen.

Vedetten & Kroketten 2018: